Bitcoin Ser Bullish ut etter en sterk helg

Bitcoin-prisen ser ut til å stige til tross for den mindre krasjen fra forrige uke – hvis den kan opprettholde støtte, ser vi kanskje på en bull run.

Ser Bitcoin-prisen ut til å ha økt og funnet et nytt nivå som igjen banker på døren til $ 18 750 USD

Til tross for forrige ukes dukkert i markedet, ser Bitcoin-prisen ut til å ha økt og funnet et nytt nivå som igjen banker på døren til $ 18 750 USD.

Investorer og analytikere er fortsatt forsiktige med at prisen på symbolets gjenoppblomstring kan være kun et resultat av en bullish helg. Hvis kryptovalutaen forblir stabil, er økningen fortsatt bullish, men hvis prisen på Bitcoin synker igjen mot uken, kan risikoen for et krasj skyte i været.

Som pseudonym Bitcoin-handelsmann Loma, som tilbys i en Twitter-tråd, er risikoen at motstanden vil være et hinder for å selge hvis oksene ikke kan bryte prisen over $ 18 400 USD:

“Lukket halvparten av lang på $ 18 080 ~ Ser ikke ut til å være for overeksponert til motstand som kommer inn i den ukentlige m / månedlige avslutningen. Mange kjøpsmuligheter hvis vi bryter $ 18,4 ~ Ikke mange salgsmuligheter hvis vi ikke gjør det. ”

Bitcoin-gruvedrift vanskelig når kryptovaluta nærmer seg ATH

Når Bitcoins pris øker, har vanskeligheten med kryptovalutaen også økt. Ettersom det nærmer seg rekordhøye fra Bull-rallyet i 2017, har Bitcoin blitt vanskeligere å levere, og krever mer kraft og energi for å utvinne symbolet.

Tidligere har en trollformel med vanskelig gruvedrift i Bitcoin blitt fulgt av en bull run. Hvis dette er tilfelle, ville det være betimelig med tanke på den nylige Bitcoin-halveringen i mai, den positive følelsen i markedet med hensyn til prisen på Bitcoin og det faktum at det er et vell av institusjonelle investeringer i markedet som ikke var der tidligere.

Hvis kryptovalutaen opprettholder nivået, kan det være på vei mot å bryte ATH innen utgangen av året. Det er imidlertid verdt å merke seg at markedet fremdeles er volatilt og at eiendelens bevegelse fortsatt er uforutsigbar.