Hier is de reden waarom Dave Portnoy zijn Bitcoin, Chainlink en Orchid al verkoopt.

Op 13 augustus dook de oprichter van Barstool Sports, Dave Portnoy, eindelijk in Bitcoin en crypto na een aantal weken met het idee te hebben gespeeld. Portnoy, die sinds het begin van de pandemie een beroemdhedendaghandelaar is geworden, kreeg hulp van de Winklevoss-tweeling – Tyler Winklevoss en Cameron Winklevoss, medeoprichters van de Tweelingencryptobeurs en Bitcoin-miljardairs – om zich op de markt te begeven.

De video die de Winklevoss Twins helpt

Portnoy buy Bitcoin en Chainlink (LINK) was er een die crypto-viraal ging, en meer dan een miljoen views opleverde.

Hoe grappig het ook was, Portnoy verdiende snel geld. In de drie dagen nadat hij zijn munten had gekocht, zou de oprichter van de Barstool tienduizenden dollars hebben verdiend op zijn oorspronkelijke investering van 250.000 dollar.

Helaas is zijn geluk op. De beroemde daghandelaar, die bijna twee miljoen volgers op Twitter aanraakt, kondigde op 21 augustus aan dat hij zich uit de Bitcoin- en cryptocurrencymarkt aan het vouwen is – potentieel voorgoed.

Dave Portnoy liquideert Bitcoin- en altcoin-holdings op publieke wijze.

Portnoy’s crypto-carrière begon met een knal: hij kocht Bitcoin en Chainlink met de hulp van enkele van de beroemdste mensen in de ruimte en hij verzekerde zich van sponsoring door BlockFi.

Zijn crypto-carrière eindigt echter schijnbaar met een gejammer.

Op de ochtend van 21 augustus merkte hij op dat hij nu nul „bitcoins“ bezit, waarbij hij verwijst naar alle cryptocurrencies en zijn verliezen in deze ontluikende markt aanhaalt:

„Ik bezit momenteel nul bitcoins. Ik zal wachten en kijken. Ik verloor 25k. Net als bij de aandelenmarkt kostte het mijn hersenen tijd om het uit te zoeken. Ik weet dit. De Link Mariniers zijn zwak en de orchideeënbloemen sterven wel in de cryptowereld. Ik kan wel of niet klaar zijn.
Hij voegde in een editie van zijn dagelijkse handelaar livestream toe dat hij uit de crypto-markt is, niet omdat Bitcoin Profit ten onder ging, maar omdat zijn holdings in Chainlink en Orchid (OXT) massaal daalden. Hij voegde eraan toe dat hij denkt dat de „LINK Mariniers“ het „slechtste leger zijn dat er is“, refererend aan de grappige term die wordt gegeven aan de voorstanders van de altcoin.

„Ik word gedood met Bitcoin. Ik ben nu op mijn bitcoins. Luister, het heeft me maanden gekost om de aandelenmarkt te vinden… Maar ik heb geen tijd om te f**kken met crypto… Jullie LINK Mariniers zijn een stelletje f**ing fraudeurs – jullie blijven dit maar dumpen, niet pompen.“

Portnoy voegde eraan toe dat hij de crypto-markt voorgoed kan verlaten, maar gezien het feit dat Bitcoin zich zou kunnen blijven opkrikken, is het onduidelijk of de investeerder die potentiële winst zal opgeven.

Hij zal vasthouden aan aandelen

Voorlopig houdt de celebrity day trader zich vast aan de voorraden, die hij alleen maar kan opvoeren.

Portnoy quipped als reactie op een Chainlink-thema Twitter-account dat zich voordoet als Tyler Winklevoss:

„Ik maak 6 cijfers per dag als uurwerk in de echte aandelenmarkt. Het is niet nodig om geld te verliezen door te wachten op Elon om goud uit de ruimte te delven. Ik zal mijn eigen huis op de maan hebben gebouwd voordat die dag komt. Als ik 7 vijgen op vrouwenverhalen wil verliezen, blijf dan niet bij het spoor.“